Megöltek egy fiatal lányt Gyálon

2009.12.18. 12:45 Módosítva: 2009.12.18. 19:25
Járókelők találták meg egy 16 éves lány holttestét pénteken Gyálon. Úgy tudni, hogy a fiatalt két lövés érte, egy a fején, egy a hátán. A rendőrség szerint nem rablótámadás történt, de az indíték egyelőre ismeretlen.

Két golyó végzett azzal a 16 éves lánnyal, akinek holttestét péntek délelőtt találtak meg a Pest megyei Gyálon. Úgy tudni, hogy az egyik lövedék a fején, a másik pedig a hátán érte. A rendőrség ezzel kapcsolatban annyit közölt, hogy valóban több lövés érte a fiatalt, de azt, hogy pontosan mennyi lövedék találta el és hol, egyelőre nem mondták el.

Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy egy állampolgár hívta ki a rendőröket, miután rátalált az árokban fekvő testre. Kiderült, hogy a 16 éves budapesti fiatalt megölték.

Elmondta azt is, hogy a lány valószínűleg nem rablótámadás áldozata lett, erre utal, hogy nem tűntek el az értékei. A Gyálon élő lány valószínűleg iskolába tartott, amikor megölték.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben, eddig úgy tűnik, a gyilkosságnak nem volt szemtanúja, de többen kiabálásról, dördűlő lövésekről számoltak be. A szülők kihallgatása jelenleg is tart, a rendőrök igyekeznek felderíteni, hogy a lány milyen kapcsolatrendszerrel rendelkezett, illetve, hogy mi lehetett a gyilkosság indítéka.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport