Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megdőlt a melegrekord reggel Szegeden

2010.01.01. 12:19
Szegeden megdőlt a napi melegrekord, itt 9,3 fokot mutatott a hőmérő. Az eddigi csúcsot Szálka település tartotta, ahol 1921-ben 7,5 fokot mértek.

Szokatlanul enyhe reggelre ébredhettünk az új esztendőben, hiszen az ilyenkor szokásos -2 és -7 fok közti értékek helyett Szegeden +9,3 fokot mértek. Ezzel megdőlt a napi melegrekord - nyilatkozta Reisz András, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa pénteken.

A folytatásban visszatér az igazi téli idő. Lehűlés kezdődik, ami főleg szombattól érezhető majd. Akkor leginkább a Duna-Tisza közén kell számítani estétől havazásra, itt pár centi friss hó is várható. A következő napokban elsősorban a nyugati és az északi tájakon valószínű havazás, az ország déli és délkeleti részén inkább eső hullhat.