Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Késelésig fajult három vita Győr-Moson-Sopron megyében

2010.01.03. 18:31

Szombaton három késeléshez is ki kellett vonulniuk a rendőröknek Győr-Moson-Sopron megyében. Győrben egy férfi összevitatkozott élettársával, és többször megszúrta a nőt, akit a győri Petz Aladár Megyei Kórház intenzív osztályán kezelnek. Súlyos mellkasi sérülésekkel szállították kórházba, de állapota stabil, nincs életveszélyben, mondta Oláh Attila, a kórház orvosigazgatója.

Egy idősebb győri házaspárnál is elfajult a vita. Az asszony egy hámozókést szúrt férje combjába, aki könnyű sérülést szenvedett, de őt nem kellett kórházba szállítani.

Rábapatonán egy 55 éves asszonyhoz egyik ismerőse érkezett boldog új évet kívánni, valamin azonban összeszólalkoztak, és a férfi megvágta a nő arcát. Az asszony nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, de őt sem szállították kórházba.