Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Patakba esett, kihűlt egy idős nő

2010.01.18. 14:06
Hárman vesztették életüket kihűlés miatt az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a rendőrség. Már hét ilyen eset történt ezen a télen a térségben.

Egy 69 esztendős asszonyra a telkibányai patakban talált rá hozzátartozója szombaton délután. Az idős nő kertje hátsó bejáratán keresztül akart a falu központjába jutni, amihez át kellett kelnie a patak fölötti átjárón is. Valószínűleg megbotlott, a vízfolyásba esett, ahonnan nem tudott kimászni.

Egy 48 éves sajószentpéteri férfi az otthonában halt meg, ugyancsak kihűlés miatt. Az ő holttestét is egy hozzátartozója fedezte fel. A helyszíni szemlén a rendőrök találtak ugyan egy kályhát a szobában, de abban láthatóan régóta nem égett tűz.

Egy földön fekvő, mozdulatlan férfira pedig járókelők találtak rá Egerlövő közelében vasárnap délelőtt. Az 55 éves férfi vélhetően ittas volt, emiatt esett el, felállni már nem tudott, az úttesten fekve halt meg.

A rendőrség mindhárom ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?