Négy baleset, nyolc sérült fél nap alatt

2010.01.20. 11:04 Módosítva: 2010.01.20. 11:04
Négy súlyos baleset is történt az elmúlt tizenkét órában a fővárosban és Pest megyében.

Kedden este fél 11-kor Újpesten, az Árpád úton egy autó megcsúszott, a járdára sodródott és kidöntött egy villanyoszlopot. Az autóban hárman ültek, közülük ketten sérültek meg.

Egy órával később a III. kerületi Szentendrei és Rákóczi út kereszteződésében ütközött össze két kocsi. A sofőröket a tűzoltók szabadították ki a roncsokból. A mentők két súlyos sérültet vittek kórházba.

Súlyos baleset Óbudán
Súlyos baleset Óbudán

Szerdán reggel hat órakor a Pest megyei Valkón történt baleset. A Fő utcán két helyi autós rohant össze szemből, a sofőrök egyike, egy nő súlyosan, a másik autót vezető férfi pedig könnyebben sérült. Az elsődleges információk szerint a balesetet az okozta, hogy a férfi elaludt a volánnál, és áttért a szemközti sávban. Az utat a helyszínelés végéig teljes szélességében lezárták.

A tűzoltók szabadították ki a roncsból két embert, akik délelőtt sérültek meg egy Tápióság határában történt balesetben. A Tápióságot Tápiószecsővel összekötő úton egy autó áttért a szemközti sávba, és ott egy szemből jövő másik kocsival ütközött. A vétkes autóban ketten utaztak, mindketten súlyosan sérültek.