Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Vizsgálat egy bilincsben pózoló rendőrnő ellen

2010.01.29. 14:31 Módosítva: 2010-01-29 15:14:22
Tényfeltáró vizsgálatot rendelt el pénteken délután a pécsi rendőrség, miután az egyik rendőrnőről fotók jelentek meg az egyik közösségi portálon, illetve a kuruc.info-n.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a tényfeltáró vizsgálat keretében hiteles adatokat gyűjtenek, majd értékelik ezeket. Tisztázni kell, hogy ki szerepel a fotókon, és ki tette azokat közzé.

rend450

A felvételeket szakmai és jogi szempontból is vizsgálni fogják, ezután hoz döntést az etikai bizottság. Azt kell megállapítani, hogy történt-e etikai vagy más vétség - tette hozzá a szóvivő.

rend451

A közzéttett fotók egy részén egy pécsi tiszthelyettes rendőrnő szerepel: egyiken egyik ismerőse összebilincselt kézzel karolja át, valamint összebilincselt kézzel állnak egymás mellett. Ugyanez a férfi a többi felvételen egyedül, illetve egy másik nővel pózol, feltehetően a rendőrnő pisztolyával. Az egyik képen saját, egy másikon pedig egy megbilincselt nő fejéhez tart fegyvert, illetve nyakához szamurájkardot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?