Részben visszavonta vallomását S. Ábel

2010.02.13. 08:14 Módosítva: 2010.02.13. 13:51
Előzetes letartóztatásba helyezte szombaton a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a 22 éves egyetemistát, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy ámokfutásra készült.

A Fővárosi Bíróság közleménye szerint az előzetes letartóztatást március 13-áig rendelte el a bíróság. A végzés nem jogerős, mivel azzal szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

A Bors szombati száma arról számol be, hogy S. Ábel egyik diáktársa e-mailt írt Végh József kriminálpszichológusnak, amelyben figyelmeztette, mire készül csoporttársa. Végh József riasztotta a rendőröket. A Borsnak Végh József nem cáfolta az értesülést, de az ügyben a nyomozás érdekeire tekintettel nem nyilatkozhatott - olvasható a napilapban.

A Blikk arról számolt be, hogy a csütörtökön elfogott gyanúsítottat pénteken újból kihallgatták, ahol visszavonta vallomását. Somfainé Vajda Ágnes az MTI-nek azt mondta, védence csak részben vonta vissza vallomását, ám azt nem árulta el, melyik részét. Azt azonban elmondta, hogy a 22 éves egyetemista előzetes letartóztatásáról szombaton kora délután döntenek.

A Blikk információi szerint a fiú a Westendben vagy az Alleéban akart lövöldözni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport