Hétéves kislány védte meg dühöngő apjától az édesanyját

2010.02.15. 11:47 Módosítva: 2010.02.15. 11:56
A férfi volt feleségét az ablakon át rángatta ki a kocsijából, majd az udvaron ütötte-rúgta a földön fekvő nőt, míg a kislányuk rá nem feküdt.

Testével védte anyját egy hétéves gyermek verekedő apjától Tunyogmatolcson. A 39 éves férfit őrizetbe vették, ellene személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés kísérlete, kifosztás, zaklatás, okirattal való visszaélés és rongálás bűntettének megalapozott gyanújával indult eljárás.

A gyanúsított szombaton a házuk előtt volt feleségét az ablakon át rángatta ki a gépkocsijából, bevonszolta az udvarra, ahol ütötte-rúgta a földön fekvő nőt. A férfi a bántalmazást csak akkor hagyta abba, amikor hétéves kislányuk ráfeküdt az édesanyjára, hogy a testével védje meg. A volt férj ezután megrongálta az asszony autóját, összetépte útlevelét és elvette pénzét.

A szóvivő megjegyezte, hogy a férfi már volt bűntetve erőszakos cselekmények miatt, jelenleg is büntetőeljárás folyik ellene. Az újabb cselekménye miatt a rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását  a bíróságon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport