Darabolós gyilkost fogtak Debrecenben

2010.02.19. 14:48

Darabolós gyilkosságra derített fényt a rendőrség: a 34 éves R. Zsolt, aki február elsején Debrecenben agyonverte 67 éves főbérlőjét, korábban, január 13-án meggyilkolta és feldarabolta szomszédját, egy 76 éves, egyedülálló asszonyt..

Tóth Ferenc, rendőr alezredes, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője elmondta: a tatabányai R. Zsolt maga jelentette be, hogy eltűnt az idős asszony, akinek azóta sem bukkantak nyomára. Kiderült, hogy a bejelentő brutális kegyetlenséggel megölte, feldarabolta az idős nőt. A testrészeket Debrecen különböző pontjain kukákba rakta. Tóth Ferenc hozzátette: az áldozat egyetlen darabja sem került elő, és erre már esély sincs.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla