Rács mögött vagy szabadlábon? 2. szint - Let's rock

2010.03.25. 11:53 Módosítva: 2010.03.25. 11:53
Vidám tavaszi játékra hívjuk a korrupciós ügyekbe, mini-maffiaháborúkba, sávolyokba és nokiás dobozokba belefáradt kedves olvasót. Találja ki, kik azok az elmúlt néhány év ismert bűnözői és ártatlanjai közül, akik rács mögött, és kik azok, akik szabadlábon vannak.

Az egyszerűség kedvéért rács mögöttinek számítjuk azokat is, aki előzetes letartóztatásban vagy házi őrizetben vannak, de felhívjuk a figyelmet arra, hogy az előzetesben lévők jogerős ítélet híján nem tekinthetők bűnösnek.

1. szint – Piece of cake

2. szint – Let's rock

3. szint – Come get some

4. szint – Nightmare

5. szint – Magyargyörgy!

Szabadlábon lévőnek tekintünk ugyanakkor mindenkit, aki nem ül sem börtönben, sem előzetes letartóztatásban – természetesen azt is, akit felmentettek, esetleg elítélték, de megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel. A helyes megoldások a március közepén uralkodó állapotokat tükrözik, az azóta bekövetkezett változásokért nem vállalunk felelősséget.

A játék öt nehézségi szinten játszható a műkedvelőknek is élvezhető könnyűtől (Piece of cake) egészen a kőkemény, már-már megoldhatatlan Magyargyörgy! fokozatig. A kérdések szintről szintre nehezednek, a rendelkezésre álló idő csökken, a feszültség nő. Próbálja ki mindet, jó szórakozást!

2. szint – Let's rock

Minden kérdés megválaszolására 8 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »