Elaludt a mopedjén egy részeg férfi

2010.04.19. 15:13
Egy részeg férfi elaludt a motorján Dunaszekcsőnél, egy beldvárgyulai motoros két gyerekkel esett bukó nélkül, egy pécsi nő pedig a csecsemőjével törődött vezetés helyett.

Elaludt a mopedjén egy részeg férfi és letért az útról, az árokban tért magához, tájékoztatott a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság. Vasárnap délután Dunaszekcsőn történt a baleset, az ötvenhat éves mohácsi férfit kórházba vitték, az orvosok szerint nyolc napon belül meggyógyul.

Két gyerek és egy felnőtt motorozott és esett el egy motorral vasárnap este Belvárdgyulán. Az elsődleges vizsgálatok szerint túl gyorsan mentek, közel száz kilométeres sebességgel, így akartak bevenni egy kanyart, de kicsúsztak.

Bukósisakot és védőfelszerelést egyikük sem viselt, mindannyian megsérültek. A sofőr, egy húszéves férfi súlyosan, a hátsó ülésen utazó tizennégy éves lány és tízéves fiú könnyebben. A rendőrség vizsgálja a körülményeket, a sofőrrel szemben baleset okozása miatt indult eljárás.

Hátrafordult a csecsemőjéhez, közben eltekerte a kormányt és összeütközött a szemből érkező autóval egy nő vasárnap délután a pécsi Makay István úton. Mindkét autó lassan ment, ezért nem sérült meg senki, az anyagi kár közel félmillió forint. A nő ellen figyelmetlen, gondatlan vezetés miatt szabtak ki szabálysértési bírságot a rendőrök.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport