Rettenetes trágárságot tetováltak az iskolatársuk fenekére

2010.05.21. 18:02 Módosítva: 2010.05.21. 18:35
Csak lejjebb merjük majd leírni, ott is eldugva, mit tetovált négy amerikai gimnazista erőszakkal egy 14 éves társuk fenekére. A fiúra, aki eleve tanulási és önbizalomproblémákkal küszködött, a felirat mellé egy péniszt is rajzoltak a gonosz sulitársak.

Induló metálegyüttesek tagjainak ajánljuk ezt a négy nevet álnévnek: Donald Wyman, Ryan Fisk, Travis Johnston, Blake Van Nest. A New Hampshire-i Concord városában lakó fiúk náluk négy-öt évvel fiatalabb társukat az iskolából elcsalták egy lakásba, ahol erőszakkal megtetoválták.

tetko

A szerencsétlen fiú fenekére a Poop dick feliratot, illetve egy péniszt tetováltak. (Az erős gyomrú, de angolul nem tudó olvasók jelöljék ki a fehér részt a műfordításért: a poop dick jelentése szaros- esetleg szarfaszú)

Az áldozat a nyomozóknak elmesélte, hogy az egyik nagyfiú közölte vele, a tetoválást ha akarja, ha nem, megkapja, de utána cserében békén fogják hagyni. Amikor megkérdezte, mi lenne, ha elfutna, azt mondták neki, hogy elkapnák és összevernék. Az áldozatnak tanulási nehézségei voltak és a nagyobb diákok emiatt rendszeresen gúnyolták.

A támadók összesen öten voltak, a képen látható fiúk mellett egy 15 éves társuk ellen is vádat emeltek, többek között engedély nélküli tetoválás miatt, a testi sértésen és kényszerítésen kívül. A rendőrség megtalálta a tetoválóeszközt is. A gyanúsítottak egyébként a nevét sem tudták az áldozatnak, a kihallgatásukkor ezért végig "Poop Dick"-ként vagy "Spiderman"-ként utaltak rá.