Elemér
0 °C
10 °C

Lefújta gázsprével a trolivezetőt egy debreceni nő

2010.06.17. 14:52
Gázspray-vel fújt le egy trolivezetőt szerdán Debrecenben egy 19 éves nő. A sofőr szemét, arcát, mellkasát érte a spray permete. A nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást - tudta meg csütörtökön a Független Hírügynökség Kelemen Évától, a Hajdú-Bihar Megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatán.

Szerdán délután jelentették a rendőrségen, hogy egy 19 éves berettyóújfalui lány gázspray-vel lefújt, egy 40 éves, trolibuszvezetőt Debrecenben. Kiderült, hogy a fiatal nő több ezer forinttal tartozik a sofőrnek, a férfi ezt kérte számon.

A nő nem akarta megadni tartozását, kérte a sofőrt, engedje leszállni, különben lefújja gázsprével. A sofőr erre kinyitotta az első ajtót, mire a nő mégis lefújta, majd beszaladt a végállomás melletti temetőbe. A spray-permet a sofőr szemét, arcát, mellkasát érte.

A rendőrök a 19 éves lányt nem sokkal később egy másik buszon fogták el. Előállították a rendőrségen, ahol elismerte tettét. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.