Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lefújta gázsprével a trolivezetőt egy debreceni nő

2010.06.17. 14:52
Gázspray-vel fújt le egy trolivezetőt szerdán Debrecenben egy 19 éves nő. A sofőr szemét, arcát, mellkasát érte a spray permete. A nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást - tudta meg csütörtökön a Független Hírügynökség Kelemen Évától, a Hajdú-Bihar Megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatán.

Szerdán délután jelentették a rendőrségen, hogy egy 19 éves berettyóújfalui lány gázspray-vel lefújt, egy 40 éves, trolibuszvezetőt Debrecenben. Kiderült, hogy a fiatal nő több ezer forinttal tartozik a sofőrnek, a férfi ezt kérte számon.

A nő nem akarta megadni tartozását, kérte a sofőrt, engedje leszállni, különben lefújja gázsprével. A sofőr erre kinyitotta az első ajtót, mire a nő mégis lefújta, majd beszaladt a végállomás melletti temetőbe. A spray-permet a sofőr szemét, arcát, mellkasát érte.

A rendőrök a 19 éves lányt nem sokkal később egy másik buszon fogták el. Előállították a rendőrségen, ahol elismerte tettét. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!