Tanulni jött a meggyilkolt norvég diáklány

2010.08.31. 14:37 Módosítva: 2010.08.31. 18:08
Főiskolai tanulmányai miatt jött Budapestre Oslóból a vasárnap egy diákszálláson holtan talált norvég lány. A lánynak feltehetően nem volt belépő kártyája, ezért nem a kollégium lakója volt.

Tanulni jött Budapestre az a norvég diáklány, akinek holttestét vasárnap találták meg egy VII. kerületi diákszálláson, tájékoztatott a BRFK. A rendőrség szerint a 21 éves lány bűncselekmény áldozata lett.

A lány holttestére egy Hársfa utcai diákszálláson találtak rá vasárnap délután. A TV2 Tények nevű műsorában elhangzottak szerint az épület a Semmelweis Egyetem kollégiuma, amit nyáron bérbe adnak egy cégnek, amely külföldi diákoknak ad ki ott szobákat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Speciális biztonsági rendszer működik abban a budapesti kollégiumban, ahol meggyilkolták egy norvég lányt, értesült kedden az MTI egy magát megnevezni nem kívánó forrástól. A kollégium lakói belépőkártyát kapnak, aki pedig nem jogosult a belépésre, annak a recepción kell regisztráltatnia magát.

Ezen kívül a portán egy biztonsági kamera rögzíti az összes érkező és távozó vendéget. A neve elhallgatását kérő forrás úgy tudja, hogy a lány nem rendelkezett belépő kártyával, vagyis nem a kollégium lakója volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport