Barátnője meggyilkolásával gyanúsítanak egy 18 éves fiút

2010.09.07. 06:42 Módosítva: 2010.09.07. 09:02
Holtan találtak egy 16 éves lányt Pécsen, hétfő délután. A rendőrség szerint barátja verte agyon a lányt, mert az szakítani akart vele.

Feltehetően gyilkosság áldozata lett az a tizenhat éves lány, akinek holttestét hétfőn találták meg Pécsen. Az áldozat holttestére késő délután találtak a Siklósi úti felüljáró közelében egy üres telken, a távolsági buszpályaudvar és egy korábban bezárt szórakozóhely között.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggeli közleménye szerint a lányt agyonverte valaki.

A rendőrségi helyszínelők hétfőn több órán át rögzítették a nyomokat a helyszínen, a feltételezett elkövetőt forró nyomon üldözték. A rendőrségi nyomozócsoport végül a holttest megtalálásától számított három órán belül azonosította, és elfogta a feltételezett elkövetőt.

A sonline.hu az MTV regionális híradójára hivatkozva azt írja, hogy a lány 18 éves barátját Boda és Bicsérd között kapták el, amikor megállították a kocsijával. Gyanúsítottként hallgatták ki, ő azonban tagadja, hogy ölt volna.

A kihallgatott közel tíz tanú vallomásai alapján annyit lehet tudni, hogy megromlott a viszonyuk, a lány szakítani akart, a fiú ezért már korábban halálosan megfenyegette. A fiú ellen emberölés gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, őrizetben van, a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport