Megölhették a latexruhás férfit

2010.09.15. 14:23
A Budapesti Rendőr-főkapitányság még vizsgálja, hogy mi okozta a halálát annak a latexruhás férfinek, akit kedd délután vittek az egyik fővárosi kórházba.

Az ügyben emberölés gyanúja miatt indult eljárás, de gyanúsított még nincs. A BRFK életvédelmi osztálya kedden indított nyomozást emberölés gyanúja miatt, miután egy 46 éves férfi a IX. kerületi Soroksári úton egy személyautóban holtan talált egy 40 éves budapesti férfit.

A holtestet a sikertelen újraélesztési kísérlet után a saját gépkocsijába helyezte és a közelben lévő kórházba vitte, ahol azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani, majd értesítették a rendőrséget.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint a holttest megtalálásának, illetve a halál beálltának körülményei alapján nem zárható ki, hogy bűncselekmény történt, ezért ennek tisztázása érdekében tanúkat keresnek és hallgatnak ki, valamint szakértői vizsgálatokat indítottak. A két férfi közötti kapcsolat egyelőre nem ismert, a nyomozásnak ezt is tisztáznia kell.

A holttestet kedden kora este vitték be a gyáli úti Szent László Kórház területére egy kisteherautóval. Úgy tudni: a jármű csomagterében volt a holttest, rajta pedig egy olyan fekete latexruha, mint amilyet szexuális játékokhoz is használhatnak.