19 évet kapott a gyerekeivel fajtalankodó férfi

2010.09.23. 14:40
Több mint 10 évig fajtalankodott két saját és két nevelt gyermekével az a pirtói férfi, akit csütörtökön jogerősen 19 év fegyházbüntetésre ítélt a Szegedi Táblabíróság.

"Azért jöttem el a tárgyalásra, hogy végre pontot tudjak tenni magamban az ügy végére. A nevelőapám 12 évig fajtalankodott velem" – mesélte a Délmagyar.hu-nak annak a férfinak az egyik nevelt lánya, akit csütörtök délelőtt többrendbeli szemérem elleni erőszak, erőszakos közösülés és egyéb bűncselekmények miatt jogerősen 19 év fegyházbüntetésre ítélt a Szegedi Táblabíróság.

A 43 éves pirtói Tímár Pál a Bács-Kiskun Megyei Bíróság első fokú ítélete szerint 1994-től előbb nevelt lányát, később nevelt fiát, majd vér szerinti lányát és fiát is számtalanszor fajtalankodásra kényszerítetette. Később nevelt fiát arra kényszerítette, hogy közösüljön féltestvérével.

A férfi nevelt lánya hiába szólt az anyjának, ő csak élettársával beszélte meg a törénteket, aki megverte őt. A nő csak azután fordult a rendőrséghez, hogy őt és új barátját egy szikével megpróbálta megölni, mert az asszony nem engedte el közös gyerekeiket láthatásra. Csak ekkor derült fény a férfi évek óta tartó szörnyű tetteire.