Szexcsapdát állítottak a rablók

2010.09.24. 12:51
Eszméletlenre rugdostak egy férfit Miskolcon. Az áldozatnak egy tizenhat éves lány szexuális szolgáltatást ígért, majd egy félreeső helyre csalta, ahol társai már várták, és kirabolták a férfit.

Kovács Bettina, a Készenléti Rendőrség sajtóreferense elmondta: a készenléti rendőrök szerdán járőrözés közben, szemeteskukáknál figyeltek fel a társaságra.

A három fiatal éppen egy hátizsákot kutatott át, ezért a rendőrök kihallgatták őket. Időközben a helyszínre ért egy vérző fejű férfi, aki elmondta: néhány perccel azelőtt kirabolták és felismerte az éppen akkor igazoltatott 19 éves fiatalt. Elmondta, ő rúgta fejen, amitől néhány percre elvesztette az eszméletét.

A három megvádolt fiatal előbb tagadott, aztán beismerték a rablást. A rendőrök kérdésére a gyanúsított azt közölte, hogy egyik társa, egy 16 éves lány szexuális szolgáltatást kínált fel a gyanútlan férfinak, akit Miskolcon, a Tiszai pályaudvarnál egy félreeső helyre csalt el.

Mikor odaértek, már várták őket és a férfit ott érte a fejére mért rúgás, melytől azonnal eszméletét vesztette. Elvették az értékeit, és elhagyták a helyszínt.

A támadók ellen a Miskolci Rendőrkapitányság folytat eljárást csoportosan elkövetett rablás bűncselekménye miatt. A megvert férfit további kivizsgálásra kórházba szállították.