Életfogytiglant kapott a baltás gyújtogató

2010.10.12. 15:52
A most 44 éves férfi három embert, köztük egy kisgyereket ölt meg 2008-ban Csepelen. Leghamarabb 35 év múlva szabadulhat.

Életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Fővárosi Bíróság első fokon azt a férfit, aki 2008-ban Csepelen baltával agyonütötte 89 éves szomszédasszonyát és rágyújtotta a házat volt élettársára, annak gyermekére és az új élettársra. A kisgyermek és a nő a lángok között lelte halálát, az új élettárs életveszélyesen megsebesült a tűzben, és maradandó fogyatékosságokat szenvedett.

Az idős asszonyt a vádlott azért ölte meg, mert el akarta rabolni értékeit, de végül nem talált semmit az áldozat otthonában. Volt élettársára és gyermekére pedig azért gyújtotta rá a faházat, mert elhagyták.

A többszörösen büntetett előéletű vádlottat a bíróság előre kitervelten, nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen, részben 14 éven aluli személy sérelmére elkövetett emberölés miatt életfogytiglanra ítélte első fokon azzal, hogy leghamarabb 35 év múlva helyezhető feltételesen szabadlábra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport