Újabb banknál próbálkozott az Andrássy úti bankrabló, elfogták

2010.10.25. 12:47
Fegyveres rablást kísérelt meg egy férfi egy Andrássy úti pénzintézetben hétfő délelőtt, de a biztonsági őröknek sikerült távozásra bírniuk. A férfi még hétfőn megpróbálkozott a bankrablással egy másik bankban is, ezután már elfogták.
D  MI20101025003

A 20-25 év körüli, erős testalkatú, vállig érő őszes parókát viselő férfinél feltehetően fegyver volt, amikor belépett a pénzintézetbe és azt kiabálta: rablás, ide a pénzt! A biztonsági őröknek azonban sikerült megnyugtatniuk, lecsendesíteniük az elkövetőt, és amikor közölték, hogy pénz nincs, a rendőrök pedig jönnek, a férfi távozott - mondta a BRFK sajtóügyeletes. Az esetnél személyi sérülés, fegyverhasználat nem történt - tette hozzá Kormos Endre.

D  MI20101025001


A férfi még hétfőn újra lecsapott: ezúttal a Nagyvárad tér és a Haller utca kereszteződésében lévő bankot szemelte ki. Itt szintén fegyverrel fenyegetőzött, de a biztonsági őrök itt is ellenálltak, így a fegyveres megint pénz nélkül menekült el, közölte Kormos. A férfit nem sokkal messzebb, a Soroksári úton fogták el a rendőrök.