Cicciolina fia kiszabadult a börtönből

2010.11.24. 09:34 Módosítva: 2010.11.24. 13:15
A hatvanéves Cicciolina 18 éves fia négy hónapot raboskodott a fiatalkorúak börtönéből.
ludwig

Négy hónapot kellett börtönben töltenie Cicciolina és Jeff Koons közös fiának, a 18 éves Ludwignak drogkereskedelem miatt. Staller Ilona fiát új vőlegénye, Michael Jackson egykori ügyvédje, Luca di Carlo hozta ki a fiatalkorúak börtönéből - tudta meg a Blikk. Ludwig a fiatalkorúak börtönében raboskodott, bár anyja szerint ártatlan volt, és ezt az bizonyítja, hogy az ügy során drogtesztet végeztek fián, ami negatív lett.

Augusztusban kommandósok törtek be Cicciolina otthonába, a garázsból, ahol fia motorja parkolt, előhalásztak egy zacskónyi kokaint és marihuánát. Husika szerint a hatóságoknak nem sikerült bebizonyítaniuk azt, hogy a nyolcvan lakásos társasház garázsában a fia rejtette volna el a drogot.

Cicciolina a Blikknek azt nyilatkozta, hogy belebetegedett a történetbe, éjszakákon át sírt, amiért fia börtönben van. Cicciolina két éve ismerkedett meg fia gyermekelhelyezési ügye során Michael Jackson ügyvédjével, Luca di Carlóval, azóta eljegyezték egymást. Az ügyvéd Cicciolina szerint eddig már sokkal többet segített fián, mint Ludwig saját apja, Jeff Koons, aki még gyerektartást is alig fizetett neki 18 év alatt.