Családi öngyilkosság Párizs mellett

2010.12.09. 17:35
Tragédia történt egy francia községben, Neuilly-sur-Seine-ben, hét kilométerre Párizs központjától. Tegnap este egy nő és két felnőtt gyermeke holttestére bukkantak saját lakásukban. Az apa állapota kritikus, a rendőrség kollektív öngyilkosságra gyanakszik.

December 8-án este egy édesanyát és két gyermekét holtan találták lakásukban, Neuilly-sur-Seine-ben. Az egyedüli túlélő az édesapa,  állapota azonban válságos. "Teljesen megmagyarázhatatlan családi tragédiával állunk szemben", nyilatkozta Neuilly-sur-Seine polgármestere. Feltehetően kollektív öngyilkosság történt.

A nyomozás során talált levél, amelyet feltehetően az édesanya írt, arra utal, hogy az öngyilkosságot előre megfontolt szándékból hajtották végre, a levél viszont semmilyen választ nem ad tettük lehetséges okaira.

Az édesanya, illetve a 18 és 20 éves felnőtt gyermekek holttestére tegnap este találtak rá. Az apa eszméletlen volt, őt azonnal kórházba szállították, azóta is kritikus állapotban van, az orvosok szerint a túlélési esélyei csekélyek.

A hatóságok kollektív öngyilkosság ügyében indítottak nyomozást. Ha a feltevés beigazolódik, a rendőrségnek ki kell derítenie, hogy a család mindegyik tagja szándékosan vetett-e véget életének.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport