Kisiklott este a 61-es villamos

2010.12.25. 22:38
A 61-es villamos egy idegen tárgy következtében kisiklott, senki nem sérült meg.

"Dec. 25-én este, 19h18 perckor kisiklott alattunk a 61-es villamos" - írta Scala nevű olvasónk, majd így folytatta: "A Moszkva tér utáni kanyar elhagyása után már az egyenes szakaszon haladtunk, nem különösebben gyorsan. Egy nagy csattanás hallottunk, megdobódott az első kocsi eleje, pár másodpercig még haladtunk tovább ( vagy csak a tehetetlenségi erő?) a feszítés miatt az ablakok kezdtek repedni.
Ijedtség, sikoltozás az utastérben, ezután álltunk meg.
A vezető kijött, hogy megsérült-e valaki, nem volt gond senkivel, egymásra dőltek az utasok, egy nagyobb testű, álló hölgy a derekamat fogva kapaszkodott meg; a vezető kinyitotta a belső ajtót, és ment hátra a második kocsihoz, hogy meggyőződjön mi ott a helyzet".

A katasztrofaturisták számára is izgalmas beszámoló után felhívtuk a fődiszpécsert, aki megnyugtatott minket, hogy semmi komoly dolog nem történt. Állítólag az ún. életmentő, ami pont arra szolgál, hogy ne gyűrjön senkit maga alá a villamos, elmozdult egy idegen tárgy hatására, és begyűrődött a kerekek alá, ezért ugrott le a villamos pályájáról. Nem sérült meg senki, és 40 perc után a közlekedés zavartalanul folytatódott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport