Leszúrtak egy taxist a Keleti pályaudvarnál

2011.01.09. 12:45
Szombat este három ember a IX. kerületből a Keletihez vitette magát, ketten elmentek pénzért. A taxis a harmadik utast akarta rávenni, hogy fizessen, és ehhez kollégája segítségét kérte. Az utas kiabálni kezdett, majd verekedés kezdődött, végül az utas többször megszúrta a segítségül hívott taxist egy késsel. A három utast nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Megkéseltek egy taxist szombat este Budapesten, a Keleti pályaudvarnál. Előzőleg három ember egy taxival a IX. kerületből vitette magát a Keletihez, de ott ketten azt mondták: nem tudnak fizetni, elmennének pénzért. Harmadik társuk a taxissal maradt, a vita akkor kezdődött, mikor a többiek hosszú idő után sem érkeztek meg a pénzzel. A taxis a kollégáitól a droszton mögötte parkoló kollégájától kért segítséget, hogy segítsen rávenni az utasát a fizetésre.

A férfi ekkor kiabálni kezdett a másik taxissal, a vitát verekedés követte, majd az utas többször megszúrta a segítségül hívott taxist egy késsel. A késelő ezután beszaladt a pályaudvarra. A sebesült sofőr megpróbálta utolérni, de erősen vérzett, ezért visszament segítségért a többi taxishoz. Rendőröket hívtak, de addigra a három utasból már egy sem volt a helyszínen. A három férfit személyleírás alapján keresik a rendőrök.

D  MI20110109001

A Független Hírügynökség információi szerint a késelés után a pályaudvar egy részét le kellett kordonozni a sok vér miatt. A taxist kórházba vitték, ahol kiderült, hogy nem értek létfontosságú szervet a szúrások.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport