Egy juhász talált rá az elkóborolt kisfiúra

2011.06.23. 14:17

Eltévedt és másfél órán át bolyongott egyedül az erdőben egy kétéves kisfiú Pécsvárad közelében, a gyerekre végül egy juhász talált rá.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a gyerek kiabált, a szüleit kereste, amikor a juhász megtalálta. A férfi magával vitte őt, enni, inni adott neki, és értesítette a rendőrséget. Később orvos vizsgálta meg a kisfiút, s mint kiderült, az ijedségen kívül nem esett baja.
A gyerek már a rendőrségen volt, amikor édesanyja megérkezett, hogy bejelentse eltűnését. Az asszony azt mondta, családjával cseresznyét szedett, s a fia valahogy elkóborolt tőlük, valószínűleg letért az ösvényről, így tévedhetett el.

A Bükkben szerdán egy Hajdúszoboszlóról érkezett család tévedt el: nagymama, nagypapa és a 7, illetve 4 éves unokák. Este öt után döbbentek rá az erdőben, hogy nem tudják, hol járnak, és nem tudnak visszatalálni kiindulópontjukra. A 66 éves férfi ekkor felhívta a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy segítséget kérjen, olvasható a rendőrség közleményében. A Diósgyőri Rendőrőrs járőre egy erdész segítségével két óra múlva megtalálta az eltévedteket.

  • Tippek
  • Bankszámla