Hatszázötven tő marihuánát foglalt le a rendőrség

2011.07.14. 09:51

Összesen 650 tő marihuánabokrot találtak a rendőrök a főváros II. kerületében egy családi házban; az ügyben három román állampolgár ellen indítottak eljárást - közölte a rendőrség csütörtökön.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az ültetvényre egy Zsolt fejedelem utcai ingatlanban találtak rá; a ház több helyiségét a megfelelő technikával termesztőhelyjé alakították át.

A házkutatás során a nyomozók kábítószergyanús anyagot és kábítószerrel összefüggésbe hozható tárgyakat foglaltak le, amelyek azonosítását igazságügyi szakértő bevonásával végzik.

Az ügyben három román állampolgár - egy 22 éves nő és két 28 éves férfi - ellen kábítószerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség eljárást indított.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Betét