Kettős gyilkosság történt Baranyában

2011.09.01. 09:15 Módosítva: 2011.09.01. 11:36

A bama.hu információi szerint kettős gyilkosság történt szerdán késő este a Baranya megyei Romonyán, fegyverrel végeztek az áldozatokkal.

Zsobrák Péter, a Baranya megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésünkre nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta. Csak annyit közölt, hogy az ügyről délután kettőkor sajtótájékoztatót tart Fellegi Norbert, a Baranya megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.


Romonya nagyobb térképen való megjelenítése

A bama.hu úgy tudja, hogy egy fiatal nőt és egy férfit lőttek le, valószínűleg féltékenységből. Az MTI szerint egy ügyvédnővel és a barátjával végzett a nő élettársa. A férfi sportlövészként vélhetően a saját, engedéllyel tartott pisztolyát használta. Rövid idő alatt elfogták, eljárást indítottak ellene.

Az MTI arról is értesült, hogy a rendőrséget egy szomszéd és a feltételezett elkövető is értesítette a gyilkosságról. A férfi állítólag öngyilkos akart lenni, de a hívását fogadó rendőrségi ügyeletes lebeszélte erről és szóval tartotta, amíg kiérkező kollégái őrizetbe nem vették.

A rendőrök befejezték a helyszínelést, de a sajtótájékoztatóig semmilyen információt nem adnak lapunknak.

Felhívtuk Herman Józsefet, az alig ötszáz lakosú község polgármesterét, aki csak annyit mondott, hogy ismerte az egyik áldozatot, de nem akart találgatni, mi áll a gyilkosság hátterében.