11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Bíróság előtt a képviselő cicatolvaj felesége

2011.09.30. 20:49
Bűnösnek találta a birminghami bíróság Christine Hemminget, a város liberális demokrata képviselőjének 53 éves feleségét. A nő bűne: ellopta egy kislány négy hónapos kölyökmacskáját.

Nem akármilyen kislányé volt a macska: John Hemming szeretőjének a brit képviselőtől született gyerekéről van szó.

A tolvaj asszony és csapodár férje három nappal azelőtt, 2010 szeptember 26-án költöztek szét. 29-én telefonon összevesztek, majd az elhagyott feleség a szerető házához hajtott, ahol a képviselő is tartózkodott. Christine Hemming rendőrségi vallomása szerint a férjének 1981-es esküvőjük óta 26 nővel volt viszonya.

Onnantól kezdve, hogy Christine Hemming a ház közelébe ért, a bíróság nem csak tanúvallomásokra támaszkodott, biztonsági kamerák ugyanis rögzítették az egész esetet. A képviselőné odasiet a bejárati ajtóhoz, majd hóna alatt egy cicával távozik.

A nő azt vallotta, hogy a férje postáját vitte a házhoz, az ajtót nyitva találta és gyorsan körülnézett, hátha talál a férje oda érkező levelei között valami kompromitálót, amit felhasználhat a válás során. De levél helyett egy kismacska jött és a lábához dörgölőzött. "Ránéztem és arra gondoltam: a férjem necsak engem cserélt le, de a macskáinkat is" - vallotta az asszony a rendőrségen. Azzal lehajolt és elviharzott a gyanútlan háziállattal.

Christine Hemming azt állította, hogy a macskát öntudatlanul kapta föl, és amikor nemsokára rádöbbent, hogy mit cipel magával, a kölyköt bedugta egy szomszédos ház kerítésén. A bíróság most csak a bűnösségről döntött, a büntetést október végén szabják ki. Az egyxik hírből sem derült ki, a végén meglett-e a macska.

  • Hírek
  • Bankszámla