Twitteren jelentette be, hogy megöli magát

2011.11.12. 15:10
Ashley Billasano
Ashley Billasano

Egy texasi lány hat óra leforgása alatt 144 twitter-üzenetet küldött ki arról, hogy egy családtagja molesztálta és prostitúcióra akarja kényszeríteni. Ezután a 18 éves Ashley Billasano megírta körülbelül ötszáz követőjének, hogy megöli magát, és így is tett, írta meg a Newser.com. A Fox News Houston szerint Ashley online ismerősei közül egy sem próbált meg segíteni rajta.

De a lány a hatóságoknál sem járt több szerencsével, amikor egy évvel ezelőtt szexuális bántalmazás vádjával felkereste őket. Állítólag nem volt elég bizonyíték a bántalmazóval szemben ahhoz, hogy eljárást indítsanak ellene. "Ez volt az a pillanat, amikor megváltoztam. Semmi sem érdekelt többé, és nem találkoztam olyannal, aki ezen változtatni tudott volna" - írta ki a Twitterre.

Végül nyilvánosságra hozta öngyilkosságával kapcsolatos terveit. Arról írt, hogy szívesen meghallgatná, mit mondanak róla, de addigra ő már nem lesz köztünk.

Ashley egy neten talált módszerrel fojtotta meg magát a rendőrségi szóvivő szerint, aki úgy gondolja, nyilvánvaló, hogy a lány beszélni szeretett volna a problémáiról, ezért is írta a számtalan üzenetet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport