Három embert köröznek a lövöldözés miatt

2011.11.21. 14:30

A Budapesti Rendőr-főkapitányság országos elfogatóparancsot bocsátott ki a képen látható 43 éves Balogh Zsolt és 29 éves Bázsa Márton oroszlányi lakosok ellen. A férfiakat a rendőrség a 2011. november 19-én este a soroksári bevásároló központ üzemanyagtöltő állomásánál történt lövöldözéssel kapcsolatban keresi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt körözi Balogh Zsoltot és Bázsa Mártont.

Balogh Zsolt és Bázsa Márton
Balogh Zsolt és Bázsa Márton
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Balogh Zsoltot és Bázsa Mártont felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki látja Balogh Zoltánt vagy Bázsa Mártont, ne próbálja meg feltartóztatni, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget.

A vasárnap körözést adott ki a 36 éves Csoma László János ellen, így összesen már három embert köröznek a szombati lövöldözés miatt.