Utálta álarcát Michael Jackson lánya

2011.12.14. 20:01

Csütörtökön sugározzák Amerikában azt a tévéinterjút, amiben Michael Jackson lánya először beszél nyilvánosan magáról. A 13 éves Paris Jackson 2009-ben veszítette el excentrikus édesapját, a pop népszerű és sokat operált sztárját.

000 GYI0057853020
Fotó: Frazer Harrison

Paris Jackson az Ellen Degeneres Show című műsorban lépett fel, nyilván azért is, mert most jelentették be, hogy egy medúzás-delfines, félig animált film főszereplője lesz.

A sajtónak előre kiadott részletek alapján Paris hülyén érezte magát, amikor kisgyerekként álarcban kellett járnia, de most már megérti, hogy apja csak óvni akarta gyermekeit. Michael Jackson rendszeresen lefedett fejjel vitte gyerekeit az utcára.

A színjátszáshoz apja Moonwalker című filmje hatására kapott kedvet. Együtt is játszottak színházasdit, Michael Jackson kis jeleneteket írt a gyerekeinek. Paris például felidézte, hogy volt amikor sírnia kellett.

Parist két testvérével együtt nagymamájuk neveli. A kislány úgy véli, hogy teljesen átlagos gyerekkora van most már. Amikor beiratkozott a jelenlegi iskolájába, akkor nem árulta el, hogy ő Michael Jackson lánya. "Úgy éreztem, hogy igen, most esélyt kaptam, hogy normális legyek" - fogalmazott.