Ámokfutást rendezett egy brit taxisofőr

2012.01.03. 11:20

A 42 éves taxisofőr, Michael Atherton Durhamban az új év első napján agyonlőtte élettársát, Susan McGoldricket, a nő testvérét, Alison Turnbullt és unokahúgát, Tanya Turnbullt, írja a Daily Mail. Végül maga ellen fordította a fegyvert, és öngyilkosságot követett el.

A családi otthonban rendezett lövöldözésben megsérült a férfi 19 éves mostahalánya is, aki szemtanúja volt a mészárlásnak, és csak az mentette meg, hogy sikerült kiugrania az első emeleti ablakon. A lövöldözést rajta kívül még ketten élték túl a házban tartózkodó társaságból, egyikük a 19 éve együtt élő pár 17 éves fia.

A férfi nem volt ismeretlen a rendőrség előtt, mert 2008-ban öngyilkossággal fenyegetőzött, és erről értesítették a hatóságokat. Ennek ellenére legálisan birtokolhatott hat fegyvert is. Szabad idejében nyulakra vadászott. Atherton állítólag depresszióban szenvedett nyári szívműtétje óta, de az ismerősök szerint nem veszekedtek az ünnepek alatt az élettársával, és nem is volt részeg a lövöldözéskor. A rokonokat, munkatársakat, barátokat sokkolták a történtek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport