Alfréd
-3 °C
3 °C

Brutális gyilkosság Alsónémediben

2003.12.30. 12:48
A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezett négy fiatalembert, akik Alsónémedi határában brutálisan meggyilkolták süketnéma társukat. A rendőröket az egyik tettes édesanyja vezette nyomra.
Előzetes letartóztatásba helyezték azt a négy fiatalembert, akik Alsónémedi határában megölték süketnéma társukat - közölte a rendőrség kedden, Budapesten.

Az eddigi adatok szerint a jómódú családból származó, 29 éves süketnéma áldozat drogkereskedelemmel foglalkozott, s támadói is egy hasonló ügyletre hivatkozva csalták el a tragédia színhelyére. Ott a két, 17 illetve 19 éves fiú megtámadta a sértettet, akit boxerrel kezdtek ütlegelni, majd egy búvárkéssel halálra szurkálták.

Ötvenhárom késszúrással

A meggyilkolt férfi holttestén 53 késszúrástól származó sérülést találtak. A gyilkosságnak egyébként szemtanúja volt az áldozat két, szintén süketnéma barátja, ők azonban nem avatkoztak az eseményekbe.

A rendőröket az egyik fiú barátnője és az áldozat mobiltelefonja vezette nyomra.

A kihallgatások során a gyanúsítottak beismerték a gyilkosságot. Ellenük előzetes letartóztatásuk mellett folyik a büntetőeljárás.