Szilárda
0 °C
6 °C

Megvertek egy balassagyarmati iskolaigazgatót

2004.05.06. 13:17
Tetlegességig fajuló szóváltás alakult ki egy kisdiák rokonai és a balassagyarmati Dózsa György Általános Iskola igazgatója között. Az igazgatónő kedden testi fenyítést alkalmazott, a kisdiák nővére másnap bosszút állt. A felek kölcsönösen feljelentették egymást.
Megverték az egyik balassagyarmati általános iskola igazgatónőjét - közölte csütörtökön a város rendőrsége. Az igazgatónő támadója ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Az igazgatónő is ütött

A Dózsa György Általános Iskola igazgatónője testi fenyítést alkalmazott kedden az egyik ötödikes diákjával szemben. Szerdán a fiú több rokona is hangosan szóvá tette az esetet. A fiú tizenkilenc éves nővére a vita hevében bántalmazta is az igazgatónőt.

Kölcsönös feljelentések

Az igazgatónő az eset után látleletet vetetett. A megvert kisdiák családja szintén feljelentést tett, könnyű testi sértés miatt.

Elégtételt vettek

Tavaly októberben a nyírbéltelki általános iskola egyik tanárnőjét verték meg feldühödött szülők. A tanárnő az ellenőrző füzetben kijavította a szülők helyesírási hibáit, a sértődött házaspár emiatt kívánt elégtételt venni.