Valér
2 °C
8 °C

Újszülöttet találtak egy szórakozóhely teraszán

2005.03.25. 19:59
Egy szórakozóhely taraszán bukkantak egy ismeretlen újszülöttre csütörtökön este Sándorfalván. A néhány napos csecsemőt azonnal kórházba vitték, ahol a Falusi Sándor nevet kapta.

A Csongrád megyei településen, a Felszabadulás utca egyik szórakozóhelyénél talált csecsemő életképes és jól ellátott volt, őt ezért a mentők a szegedi gyermekklinikára vitték. Mint kiderült, a kisfiú a megtalálását megelőzően néhány nappal korábban születhetett,adta hírül a Havaria Press.

Mivel a rendőrség szerint - a megtalálás körülményeinek alapján - megállapítható volt a kiskorú veszélyeztetése, eljárást indítottak az ügyben, ismeretlen tettes ellen. Ennek keretében a nyomozók nagy erőkkel kezdték meg az újszülött anyjának felkutatását, ám ezideig nem jártak sikerrel. A nyomravezetőnek a rendőrség - kilétének titokban tartása mellett - negyedmillió forint jutalmat is felajánlott.

Az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások során a rendőrség látókörébe került egy 45 év körüli nő, aki kapcsolatba hozható a bűnüggyel. A keresett személy testes, hosszú barna hajú, erős dohányos és négy pici gyermekkel közlekedik, mondta a szóvivő.