Jenő
-2 °C
6 °C

A betörő fél órára megpihent a háziasszony mellett

2008.09.25. 13:01
Valaki lehúzta a takarót a kedd éjszaka a nyírcsászári nőről, aki erre felébredt és fél órát feküdt az idegen mellett. Később a kiosonó férfit a spájzablakban kapta el, írta a Szabolcs online.

A halálra rémült hölgy felült, majd néma csendben várt, saját érzése szerint csaknem fél órát, miközben valaki az ágya mellett feküdt. Az idegen végül kikúszott a szobából, de neszezése a többi helyiségből tovább hallatszott. A nő ekkor kiment a hálószobából, elkapta a spájzablakon éppen kifelé mászó alak ruháját és segítségért kiáltott.

A fiatalember kérte, hogy hagyja abba a kiabálást, inkább odaadja saját telefonját, azon hívják a rendőrséget. Közben két szomszéd is átjött, és a rendőrök érkezéséig ott tartották az ellenállást továbbra sem tanúsító személyt. A Nyírbátori Rendőrkapitányság eljárása során kiderült, hogy az ugyanabban az utcában lakó 20 éves férfi késével az egyik ablak szúnyoghálóját kivágva jutott be a házba. DVD lejátszót, mobiltelefonokat és egyéb műszaki cikket tulajdonított el, amiket átvitt saját lakására. Ezután visszament, hogy mást is lopjon.

A betörőnél mobiltelefont, ékszereket, pénzt, CD lejátszót és rózsafűzért találtak. A tetten ért fiatalember nem is tagadta a lopást. Azt mondta, a sértett ágyában is értékek után kutatott volna, amikor véletlenül hozzáért a nő lábához. Hallotta, amint megmozdul a hölgy, de azt hitte, nem ébredt fel teljesen. Lefeküdt az ágy mellé, és csak akkor kúszott ki, amikor úgy gondolta, hogy a nő már visszaaludt. Amikor a hölgy elkapta, nem is próbált menekülni, mert tudta, hogy úgyis lebukott - tájékoztatta a Szabolcs Online-t Fülöp Gergely rendőrfőhadnagy, a Szabolcs-Szatmár-bereg Megyei Rendőrkapitányság sajtószóvivője.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?