Csilla, Noémi
11 °C
28 °C

Meghalt egy négyéves gyerek autóbalesetben

2006.11.12. 13:19
Egy négyéves kisfiú meghalt, ötéves testvére könnyebb, édesapjuk pedig súlyos sérüléseket szenvedett egy vasárnap délelőtt történt autóbalesetben a 48-as úton Debrecen közelében.

Egy négyéves kisfiú életét vesztette, ketten pedig megsérültek vasárnap abban a balesetben, ami a Debrecenből Vámospércsre vezető főúton történt, közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autó eddig ismeretlen okból rászaladt a bal oldali útpadkára, ahonnan az árokba borult. Az autóban utazó két gyerek közül az egyik életét vesztette, a másik, egy ötéves kisfiú könnyű sérülést szenvedett, míg az autót vezető 44 éves édesapjukat súlyos sérüléssel szállították egy debreceni kórházba, mondta el az Indexnek Szabó András, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletvezetője.

Az autóba szorult utasokat a tűzoltóság munkatársainak kellett kimentenie. A baleset miatt a helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el a 48-as úton, a helyszínelés azonban a déli órákban lezárult, az út újra teljes szélességében járható.

Az eddigi adatokból nem derült ki, hogy pontosan mi okozta a balesetet, a rendőrség a vizsgálatot szakértők bevonásával folytatja, mondta Szabó András.