Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Újszülötteket találtak egy bonni fagyasztóládában

2008.05.05. 17:52
Pizzát keresett a mélyhűtőládában egy 18 éves fiú és 24 éves nővére, de három lefagyasztott újszülöttet talált. A Bonn közeli Wendenben élő fiatalok megvárták szüleiket, és együtt mentek a rendőrségre, ahol anyjukat gyilkosság gyanújával letartóztatták.

Három újszülött holttestére bukkantak a rendőrök Bonn közelében, Wenden egyik családi házában a fagyasztóban. A csecsemők megölésével az anyát gyanúsítják, akit már le is tartóztattak.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 47 éves férje és három felnőtt (18, 22 illetve 24 éves) gyermeke nem is tudott róla, hogy az amúgy testes asszony terhes. A csecsemők holttestére a 18 éves fiú és 24 éves nővére találtak rá, amikor pizzát kerestek a fagyasztóládában.

"Semmit sem tudunk arról, hogy miként haltak meg ezek a csecsemők, mert előbb lassan fel kell olvadniuk, mielőtt megtörténhetne a boncolás" - mondta egy rendőr a DPA hírügynökségnek. A babákat törülközőbe csavarva rakták nejlonzacskókba, az egyikük egy 1988-as újságba volt tekerve.

Amikor a gyerekek felfedezték a holttesteket, szüleik nem voltak otthon. Amikor a házaspár hazaért, együtt mentek a rendőrségre, ahol a 44 éves anyát őrizetbe vették.