Az ember, aki száz nővel tusolt

2000.05.25. 16:48
Brian Benson meleg és kevesebb, mint egy év alatt száz nővel tusolt fogadásból. Király.
Brian Benson a filmiparban dolgozik, valahol San Franciscóhoz elég közel. A tag meleg, megnyerő, mint egy téeszelnökbe oltott hastáncosnő és olyan önfegyelme van, mint Rambónak, aki Briannel ellentétben közismerten utcai lámpák szitáválövésekor használja ezt a ritka adottságot.

Az úgy volt, hogy Brian egy reggel szokás szerint elment dolgozni a filmiparba Friscóba', és kék volt az ég (33CCFF), és piros volt a kutyapóráz (FF0000). A pizzarendelésre, ventillátorbekapcsolásra, és fűszerzésre tartott kertészgatyás srácokból álló technikai személyzet egy hosszúra nyúlt kávészünetben azzal kezdte bántani hősünket, hogy ő csak melegnek tetteti magát, hogy könnyebben közelébe férkőzhessen a szexuális jellegű szorongásoktól terhelt női populációnak.

Brian a gyanúsításon fellázadva úgy döntött, hogy nagy szabású akcióba kezd identitása megvédésére. Az ötlet az volt, hogy az év végéig száz nővel tusol, és ezt dokumentálja. A terv zseniális volt, Brian kétségek közé taszíthatta a kertészgatyás srácokat, miközben az internet nagy nyilvánossága előtt demonstrálhatta látens heteroszexualitását.

Benson 1999 márciusától karácsonyig végigtusolta az amerikai nyugati part filmes iparát. Azon belül is egy innen láthatatlan vonalon - sminkesek, fodrászok, forgatókönyvírónők és szeretőik, gyesen lévő dívák és a szereplőválogatások kudarcai által meg nem törhető egyetemistalányok állnak az óriáshörcsög Benson mellett tusolófüggönybe kapaszkodva, habbal az arcukon, a dudájukat és gumikacsájukat fogva, vagy arcukat a tusolórózsa zivatarába fordítva, mint Gregory Peck a Moby Dick forgatásán (whoo-haa).

A Polaroid gépekből kipiszkált, egy az egyben beszkennelt fotók mellett ráadásul vicces mondatok vannak - én például majdnem röhögtem az egyiken.

A jól kiválogatott pillanatfotók egységes egész benyomását keltik, mintha valaki egy hamu alól kiásott népfürdőn gyalogolna át - szóval, mint ha nagyon régen, meg nagyon messze is emberszerűek lennének az emberek.

Azoknak, akikben mégis hiányérzet maradt volna a galériázás után, örömmel fordítom a Benson weboldalán meghirdetett újabb tervet: Brian kétezerben száz heteró pasival szeretne tusolni. Kívánok sok szerencsét.