Natália
1 °C
7 °C

Az ember, aki száz nővel tusolt

2000.05.25. 16:48
Brian Benson meleg és kevesebb, mint egy év alatt száz nővel tusolt fogadásból. Király.
Brian Benson a filmiparban dolgozik, valahol San Franciscóhoz elég közel. A tag meleg, megnyerő, mint egy téeszelnökbe oltott hastáncosnő és olyan önfegyelme van, mint Rambónak, aki Briannel ellentétben közismerten utcai lámpák szitáválövésekor használja ezt a ritka adottságot.

Az úgy volt, hogy Brian egy reggel szokás szerint elment dolgozni a filmiparba Friscóba', és kék volt az ég (33CCFF), és piros volt a kutyapóráz (FF0000). A pizzarendelésre, ventillátorbekapcsolásra, és fűszerzésre tartott kertészgatyás srácokból álló technikai személyzet egy hosszúra nyúlt kávészünetben azzal kezdte bántani hősünket, hogy ő csak melegnek tetteti magát, hogy könnyebben közelébe férkőzhessen a szexuális jellegű szorongásoktól terhelt női populációnak.

Brian a gyanúsításon fellázadva úgy döntött, hogy nagy szabású akcióba kezd identitása megvédésére. Az ötlet az volt, hogy az év végéig száz nővel tusol, és ezt dokumentálja. A terv zseniális volt, Brian kétségek közé taszíthatta a kertészgatyás srácokat, miközben az internet nagy nyilvánossága előtt demonstrálhatta látens heteroszexualitását.

Benson 1999 márciusától karácsonyig végigtusolta az amerikai nyugati part filmes iparát. Azon belül is egy innen láthatatlan vonalon - sminkesek, fodrászok, forgatókönyvírónők és szeretőik, gyesen lévő dívák és a szereplőválogatások kudarcai által meg nem törhető egyetemistalányok állnak az óriáshörcsög Benson mellett tusolófüggönybe kapaszkodva, habbal az arcukon, a dudájukat és gumikacsájukat fogva, vagy arcukat a tusolórózsa zivatarába fordítva, mint Gregory Peck a Moby Dick forgatásán (whoo-haa).

A Polaroid gépekből kipiszkált, egy az egyben beszkennelt fotók mellett ráadásul vicces mondatok vannak - én például majdnem röhögtem az egyiken.

A jól kiválogatott pillanatfotók egységes egész benyomását keltik, mintha valaki egy hamu alól kiásott népfürdőn gyalogolna át - szóval, mint ha nagyon régen, meg nagyon messze is emberszerűek lennének az emberek.

Azoknak, akikben mégis hiányérzet maradt volna a galériázás után, örömmel fordítom a Benson weboldalán meghirdetett újabb tervet: Brian kétezerben száz heteró pasival szeretne tusolni. Kívánok sok szerencsét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?