Erik, Alexandra
EUR 385,15 Ft
USD 366,09 Ft
9 °C
23 °C

Költséges pásztoróra a repülőgépen

2003.02.20. 08:04
Költséges élvezetnek bizonyult egy repülőgépen eltöltött pásztoróra könnyűvérű lányokkal: a friedrichshafeni repülőtér alkalmazottainak a találkáért - a biztonsági előírások megszegése címén - összesen 2500 euró pénzbüntetést kellett fizetniük.
A repülőtér hangárjában rendezett születésnapi bulin ugyanis a meghívott vendégnek az az ötlete támadt, hogy kollégáját hivatásos szerelmi szolgáltatásokkal ajándékozza meg. Ebből azonban maga sem akart kimaradni, ezért mindjárt két prostituáltat rendelt telefonon a repülőtérre. Megfelelő hely után kutatva a szerelmi légyott számára, a két pár bemászott a hangár előtt veszteglő utasszállító repülőgépbe.

Kilesték a kvartettet

A repülőtéri pásztoróra azonban nem maradhatott titokban. Egy tanú riasztotta a rendőröket, akik félreérthetetlen helyzetben találtak a négy személyre a repülőgépen. A két férfinek összesen 2500 euró pénzbüntetést kellett fizetnie a biztonsági előírások megszegése miatt.

Az esetről a Südwestpresse című ulmi lap számolt be, de a tübingeni rendőrség szóvivője is megerősítette a hírt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Betét