Géza
-11 °C
-4 °C

Csomagban adta fel magát a betörő

2004.01.08. 11:02
Egy kolumbiai férfi csomagban próbált bejutni egy tehetős család villájába. A biztonságiak azonban gyanúsnak találták a nehéz dobozt, és értesítették a rendőröket.
A fiatal kolumbiai férfi már sokat törte a fejét azon, hogyan juthatna be egy gazdag medellini család villájába. Minden lehetőséget számításba véve arra jutott, hogy csomagban juttatja be magát a házba. A szobalány nevére címzett nagyméretű és súlyos dobozt egyik barátja vitte el a házhoz.

Majdnem megfulladt

A villa biztonsági őrei azonban nagyon gyanúsnak találták a csomagot, ezért értesítették a rendőrséget. A hatóságok bombakereső kutyákkal jelentek meg a helyszínen. Meglepetésükre hirtelen egy kést tartó kéz belülről egy lyukat ütött a kartondobozon, majd valaki azt kiabálta, hogy mindjárt megfullad. A rendőrök gyorsan kinyitották a csomagot, ahol egy ziháló, símaszkos férfit találtak fegyverrel, kötelekkel felszerelkezve - jelentette a Reuters.

A férfit azonnal letartóztatták. A család elbocsátotta a szobalányt is, bár a rendőrség szerint semmi köze nem volt a betörési kísérlethez.