Cápaeledel szeretne lenni egy brit férfi

2003.02.03. 16:58
Egy brit férfi azt szeretné, ha halála után testét cápák ennék meg. A férfi a Dél-Afrikai Köztársaság hatóságaihoz fordult engedélyért.
A brit Robert Blackwood azt kérte a Dél-Afrikai Köztársaság környezeti és turisztikai minisztériumától, hogy engedélyezzék, hogy holttestét majd a nagy fehér cápák közé vessék.

A Cápa című film ihlette meg

A férfi szerint azt kérte, hogy tetemét majd a Fokváros melletti Gans-öbölben dobják a ragadozók közé- jelentette az Ananova. A brit elismeri, hogy sohasem látott még cápát, és még Dél-Afrikában sem járt. Az ötletet a "Cápa" című film rendezője által készített, a Gans-öböl nagy fehér cápáiról szóló filmból merítette. Cápaszakértők szerint a cápákat nem fogja érdekelni a holttest, sokkal valószínűbb, hogy azt rákok fogják felfalni.

A hatóságok azonban elutasították a férfi kérését. Az indoklás szerint azért nem engedélyezhették a "cápaetetést", mert annak időpontja nem határolható be pontosan.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Hírek