Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

Árokba szorította haragosait

2003.07.12. 12:35
Szórakozás közben szerzett sérelmeit bosszulta meg hat bajai fiatalon egy csávolyi férfi. A szórakozóhelyről távozó fiatalokat autóval követte, majd árokba taszította Lada Szamarájukat. A Lada egyik utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Sérelmei megtorlásaként szorította le vitapartnerei autóját egy csávolyi férfi szombat hajnalban Baja közelében. A cserbenhagyó hat szórakozó fiatal Lada Szamaráját lökte árokba, majd elmenekült a helyszínről.

A Szamara egyik utasa az Objektív hírügynökség értesülései szerint életveszélyes, két másik utasa súlyos sérülést szenvedett.

Szóváltás

A cserbenhagyó 24 éves csávolyi férfi a nyomozás eddigi adatai szerint egy helyi szórakozóhelyen összeszólalkozott a hatfős társasággal. Később Opeljével követni kezdte a fiatalokat, majd egy kanyarban szándékosan letaszította őket az útról. A fiú apjának műhelyében az Objektív értesülései szerint már meg is találták az összetört Astrát.

A cserbenhagyó feltehetően részeg is volt, a szonda pozitív jelzése után a rendőrök vérvételt rendeltek el. A leszorított autó vezetője nem fogyasztott alkoholt.

A 24 éves férfi ellen közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.