Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Túlélte a tizenhat emeletnyi zuhanást

2004.07.07. 13:39
Csodával határos módon maradt életben egy 27 éves újvidéki öngyilkosjelölt, aki kiugrott 16. emeleti lakása ablakából. A férfi negyven métert zuhant, több helyen eltörte kezét és medencecsontját, de belső sérüléseket nem szenvedett.
Csodával határos módon maradt életben egy 27 éves újvidéki férfi, aki tizenhatodik emeleti lakásának ablakából ugrott ki - írja szerdán a Blic című belgrádi napilap.

A férfi hétfő éjszaka szánta rá magát az öngyilkosságra, negyven métert zuhant, több helyen eltörte kezét és medencecsontját, de belső sérüléseket nem szenvedett, s jelenleg lábadozik az újvidéki kórház intenzív osztályán.

A Blic szerint az orvosok hitetlenkedve fogadták az öngyilkosságot megkísérlő férfi állítását, miszerint a 16. emeletről vetette le magát. Az orvosok szerint sérülései ennél jóval kisebb esésre utaltak. Életét valószínűleg azt mentette meg, hogy egy autó tetejére esett, ami csökkentette a becsapódás erejét. A kocsi viszont majdnem totálkáros lett: teljesen behorpadt a teteje, s kitöredeztek ablakai.

A fiatal férfi nem akarja elárulni, hogy mi vitte az öngyilkosságra. Ismerősei azt állítják, hogy a békés természetű barátjuk teljesen megváltozott az 1999-es válság idején Koszovóban letöltött katonai szolgálata után, az ott látottak kizökkentették lelki egyensúlyából.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!