Gyerekgázolás, tömegbalesetek a közutakon

2006.05.25. 18:39
Karcagon három halottja volt a közúti baleseteknek, Aradványpusztán kisiskolást gázoltak halálra.

Szerda éjszakától csütörtök estig már heten vesztették életüket közúti balesetekben. Szerda éjjel, a fekete nap nyitányaként egy ceglédi autós okozott halálos balesetet Ajka közelében. Autójával az útmenti korlátnak ütközött, majd átsodródott a szembejövő sávba, ahol frontálisan karambolozott. A vétkes autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette.

A legsúlyosabb baleset Karcag közelében történt, ahol két személygépkocsi karamboljában hárman vesztették életüket. Aradványpusztán egy kisiskolás fiút gázoltak halálra, közvetlenül az iskola előtt. A kilencéves fiú a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset történt a 34-es út bánhalmai kanyarjában is, itt egy személyautó ütött el egy motorost, aki szintén a helyszínen vesztette életét.

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy kamion is csütörtökön délután, az Újszászt Abonnyal összekötő úton. A frontális ütközés következtében a személykocsi kigyulladt és teljesen kiégett, a gépkocsi vezetője az égő autóban vesztette életét.

A halálos balesetek mellett a Szentendrei úton a III. kerületben egy koccanás, az M0-áson kamionok tömegkarambolja okozott torlódást.

  • Hírek
  • Személyi kölcsön