Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Deutsch elköltözött a családjától

2004.07.07. 08:38
A Blikk információi szerint ismét szakított feleségével Deutsch Tamás, az országgyűlés fideszes alelnöke. A lap úgy tudja, hogy a házaspár válófélben van, miután a képviselő, aki korábban a sportminiszteri posztot töltötte be, egy Fidesz-közeli rendezvényszervező-nővel került közelebbi kapcsolatba. Mint emlékezetes, a konzervatív politikusnak az Orbán-kormány idején is volt egy félrelépése, akkor gyermeke is született egykori titkárságvezetőjétől.
Mint emlékezetes, a keresztény családi értékeket hirdető Orbán-kormány számára nehezen kezelhető botrányt okozott, hogy a kabinet egyik tagjának házasságon kívül született gyermeke. Deutsch Tamás, volt ifjúsági és sportminiszter a nagy nyilvánosságot kapott félrelépés után egy időre rendbe hozta házasságát.

A Blikk információi szerint azonban az elmúlt hetekben Deutsch Tamás ismét szakított feleségével. A lap a volt miniszter apósától származó információkra hivatkozva azt állítja, hogy a házastársak már szét is költöztek közös otthonukból. A politikusnak új barátnője van. A Blikk úgy tudja, a politikus legújabb választottja Für Ágnes, a Fidesz egyik programszervezője, korábbi munkahelye az Országimázs Központ volt, ahol az augusztus 20-i rendezvényeket szervezte. A pár egyébként nem rejtőzködik, az EP-választások éjjelén például együtt ünnepeltek az Andrássy Egyetem előtti utcabálon. Sőt Fidesz-berkekben olyan pletykák is felreppentek, hogy a Für-Deutsch szerelemből is újabb gyermek fogant.

Visszament

Négy éve kapott nagy sajtónyilvánosságot, hogy Deutsch Tamásnak házasságon kívül is gyermeke született. Az akkori ifjúsági és sportminiszter titkárságvezetőjével került közeli viszonyba. A politikus ugyan nevére vette a gyermeket, ám világrajövetelekor már kibékült nejével, s hazaköltözött feleségéhez és két fiához. Deutschéknak egyébként időközben megszületett harmadik gyermekük is. A fideszes politikus a Blikk kérdésére csak annyit mondott: "ez az én magánéletem, erről nem szeretnék nyilatkozni".

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!