Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Elfogták Stallonét egy reptéren

2007.02.17. 19:33
Órákon keresztül várakoznia kellett Sylvester Stallonénak, mert tiltott tárgyakat akart kivinni az országból. Állítólag nem volt dühös, hanem autogramokat osztogatott.

Sylvester Stallonét órákon keresztül feltartották a Sydney repülőtéren, miután csomagjaiban olyan tárgyakat találtak, amiket tilos kivinni az országból, írta meg a Wahington Post. Az ausztráliai vámhivatal nyomozóosztályának vezetője, Richard Janeczko nem közölte a sajtóval, hogy a filmsztár mit akart kicsempészni, csak annyi derült ki, hogy Stallone csomagjaiban egy rutinvizsgálat során találtak rá az említett tárgyakra.

Több izé is volt


Tiltott tárgy
„Ahogy a kolléga röntgennel átvilágította a táskát, több tiltott tárgyat is talált benne”, mondta Janeczko egy helyi televíziós hírműsornak. „Stallone beleegyezett a csomag felnyitásába, így ellenállás nélkül be tudtuk fejezni a nyomozást”, tette hozzá, további részleteket azonban nem árul el a vezető.

A filmszínészt órákon keresztül feltartották a repülőtéren, ahol utastársai autógrammot kértek tőle. Stallone ugyanakkor elzárkózott az eset kommentálásától.

A hatvanéves olasz származású amerikai színész azért volt Ausztráliában, hogy legújabb filmjét reklámozta. A Rocky Balboa a bokszolós film hatodik epizódja, melynek Stallone nemcsak főszereplője, de rendezője is. A figura 31 évvel ezelőtt mutatkozott be, utoljára 17 évvel ezelőtt szerepelt a vásznon, a közönség szerint viszont csak a mostani rész közelíti meg az első epizód színvonalát. Jövőre Stallone feltámaszt még egy szuperhőst, Rambo húsz év után kezd újra vérengzésbe.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!