Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták Stallonét egy reptéren

2007.02.17. 19:33
Órákon keresztül várakoznia kellett Sylvester Stallonénak, mert tiltott tárgyakat akart kivinni az országból. Állítólag nem volt dühös, hanem autogramokat osztogatott.

Sylvester Stallonét órákon keresztül feltartották a Sydney repülőtéren, miután csomagjaiban olyan tárgyakat találtak, amiket tilos kivinni az országból, írta meg a Wahington Post. Az ausztráliai vámhivatal nyomozóosztályának vezetője, Richard Janeczko nem közölte a sajtóval, hogy a filmsztár mit akart kicsempészni, csak annyi derült ki, hogy Stallone csomagjaiban egy rutinvizsgálat során találtak rá az említett tárgyakra.

Több izé is volt


Tiltott tárgy
„Ahogy a kolléga röntgennel átvilágította a táskát, több tiltott tárgyat is talált benne”, mondta Janeczko egy helyi televíziós hírműsornak. „Stallone beleegyezett a csomag felnyitásába, így ellenállás nélkül be tudtuk fejezni a nyomozást”, tette hozzá, további részleteket azonban nem árul el a vezető.

A filmszínészt órákon keresztül feltartották a repülőtéren, ahol utastársai autógrammot kértek tőle. Stallone ugyanakkor elzárkózott az eset kommentálásától.

A hatvanéves olasz származású amerikai színész azért volt Ausztráliában, hogy legújabb filmjét reklámozta. A Rocky Balboa a bokszolós film hatodik epizódja, melynek Stallone nemcsak főszereplője, de rendezője is. A figura 31 évvel ezelőtt mutatkozott be, utoljára 17 évvel ezelőtt szerepelt a vásznon, a közönség szerint viszont csak a mostani rész közelíti meg az első epizód színvonalát. Jövőre Stallone feltámaszt még egy szuperhőst, Rambo húsz év után kezd újra vérengzésbe.