Szilárda
0 °C
6 °C

Háromszázezer forintért adta el lányát

2001.10.05. 10:07
Emberkereskedelem miatt vették őrizetbe Bencsik Károlyt, Kiskunfélegyháza kisgazda alpolgármesterének fiát. A fiatalember háromszázezer forintért vásárolt meg egy 16 éves lányt annak édesapjától. L. Ildikót prostituáltként akarta futtatni a politikus fia egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyen. A rendőrség őrizetbe vette a fiatalembert, a lány édesapját, a bár pultosát és portását, valamint azokat, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a klubban örömlányokat futtattak.
Akár nyolcévi szabadságvesztést is kiróhatnak a 37 éves L. Józsefre, aki háromszázezer forintért eladta saját lányát. A 16 éves L. Ildikót Bencsik Károly, a kiskunfélegyházi kisgazda alpolgármester fia vásárolta meg. A Blikk információi szerint a lányt egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyen prostitúcióra kényszerítették.

A rendőrök hosszas nyomozás után szerdán emberkereskedelem, illetve kerítés bűntettének alapos gyanúja miatt őrizetbe vették a hölgy édesapját, a 26 éves Bencsiket, a bár pultosát és a portást, valamint azokat, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a klubban örömlányokat futtattak.

A napilap úgy tudja, hogy a fiatal lánynak a pultos titulust adták, míg a sorsában osztozó másik fiatal hölgy, a 21 éves B. Ildikó bárportásként volt bejelentve. B. Ildikó eladóját egyelőre még keresi a hatóság. Az eljárásba a gyámhatóság szakembereit is bevonják. Édesapjától szinte biztos, hogy elszakítják.

A kiskunfélegyházi alpolgármester már nem először kerül fia botrányai miatt a nyilvánosság elé. Tavaly áprilisában egy robbanás következtében leégett az az ipartelep Kiskunfélegyházán, amely a politikus idősebb fia tulajdonában lévő cégé - tudta meg a HavariaPress.