Rafael
17 °C
32 °C

Elfogták az eperjeskei fejszés gyilkost

2008.03.17. 12:50
Elfogtak és őrizetbe vettek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök egy 20 éves eperjeskei férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan megverte, majd egy fejszével megölte 35 éves ivócimboráját.

Egy brutálisan megcsonkított fiatal férfi holttestére bukkantak még pénteken hajnalban az utcán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Eperejeskén. A rendőrök által meghallgatott tanúk állították, hogy az egyedül élő elhunytnak nem voltak haragosai, napjait ismerőseivel, barátaival töltötte a helyi kocsmában.

A nyomozók ezen a szálon viszonylag hamar el is jutottak egy 20 éves helybéli férfihez. A gyanúsítottat szombaton elfogták és őrizetbe vették, kihallgatásakor be is ismerte a bűncselekmény elkövetését.

A gyanúsított vallomásából kiderült, hogy aznap együtt italoztak, majd az utcán összeszólalkoztak, mert az idősebb férfi már nem akart többet inni, áll a megyei rendőrség hétfői közleményében.

A gyilkos fejsze (forrás: police.hu)

A veszekedés végén a fiatalember ököllel leütötte és megtaposta áldozatát, majd hazament és fejszével tért vissza. Ezután egy hatvan méterre lévő utcai lámpa alá vonszolta eszméletlen ivócimboráját.

A földön fekvő férfi testére több helyen is többször lesújtott, majd otthagyta a 35 éves helybeli férfit lakása közelében. Összevérezett ruháját és a fejszét a gaz közé dobta, és hazament aludni. A nyomozók a ruhát és a hatalmas, 14 centiméter vágószélességű fejszét megtalálták, bűnjelként lefoglalták.

A rendőrség kezdeményezi a büntetett előéletű gyanúsított előzetes letartóztatását a bíróságon.

15%
4999 Ft
4250 Ft
15%
2999 Ft
2550 Ft