Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Nincs meg a pofozkodó villamosvezető

2005.11.29. 10:11
Nem hozott eredményt a szembesítés, továbbra sem lehet tudni, hogy a Szegedi Közlekedési Társaság melyik villamosvezetője pofozott és rugdosott meg egy 14 éves fiút az egyik megállóban.

Először még kirúgással fenyegette meg a Szegedi Közlekedési Társaság igazgatója azt a villamosvezetőt, aki november 18-án felpofozott és megrugdosott egy 14 éves fiút a Centrum áruházi megállónál, írja a szegedi Délmagyarország. Most Dózsa Gábor egy hétre felfüggesztette a vizsgálatot, mert a tanúk meghallgatása után nem bizonyított, hogy cégének dolgozója volt a bántalmazó.

Pénteken meghallgatták mind a hat, a kérdéses időpontban a 3-as és a 4-es vonalon szolgálatot teljesítő villamosvezetőt. Az erőszakoskodást egyikük sem vállalta magára. Hétfőn a tanúkat hallgatták meg. A kamaszt hiába szembesítették a szóba jöhető villamosvezetőkkel, nem ismert rá a támadójára.

Az is felmerült, hogy esetleg ellenőr vagy forgalmista pofozkodott, de erre sincs bizonyíték. A tanúkihallgatáson kiderült, hogy az állítólagos villamosvezető azért erőszakoskodott, mert a fiú szerinte piroson ment át a zebrán a barátjával.